Fredag igen:)

Jag vaknade upp tidigt och det var ett väldans liv och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Efter en stund förstod jag att det var det där satans alarmet på mobilen som jag inte tycker speciellt om så där på morgonkvisten då man vill sova. Av med alarmet, göra sig redo för skolan och hoppa in i bilen. På morgonen fick jag reda på att Jonna skulle till Sporthallen så jag beslöt mig för att gå dit och ställa mig och vänta på henne. Då fick jag iallafall träffa henne en liten stund idag. Morgonen blev så mycket bättre när jag fick se henne, jag blev mycket piggare och gladare. Hon gör mig så lycklig! Jag älskar dig<3

Idag var det den stora inlämnings dagen av min trasiga dator som jag inte har vågar lämna in. Men idag hade jag samlat modet och jag spände på mig väskan och klev ner till IT-Danne. Nu tycker ni att läsningen är spännande förstår jag? jag gick ner för trapporna in på våning 2 och gick den långa korridoren ner till hans rum. Jag knackade på hans dörr och där stod han! nej där satt han, en jätte snäll och trevlig IT-kille. Han var inte farlig alls. Allting gick jätte bra och min dator skickas iväg på måndag kanske. Skoldagen gick fort, jag och Dergo fixade det sista på våran sida och runt kl 1 slutade vi efter att ha vart på våning 2 på ett feting party med cola och chips. Men vi blev kvar på skolan ett tag eftersom det var så mycket drag och härj. Jag snackade med Jonna i telefon i mer än 1 timme och Dergo trodde att jag hade blivit dum i huvudet. Men stackars Jonna tycker lika mycket om att åka buss som jag tycker om att äta ny fallna löv så jag ställde upp att snacka med henne när hon hade så tråkigt. Eller ställde upp gjorde jag väl inte direkt, jag vill ju snacka med älsklingen.

Tillslut lämnade vi skolan iallafall och jag drog hem till Dergo och sov en stund sen åkte jag hem. Där hemma väntade mat i mängder på att ätas upp. Jag åt så mycket att jag var tvungen att lägga mig på golvet och räkna till 10 innan jag kunde resa mig upp och äta igen. Efter maten kunde jag inte röra mig så min familj fick bära mig till datastolen och här sitter jag fortfarande.

En sak till bara! Ida högg mig med nycklar i magen idag! så har ett litet hål som det läcker blod ur. Men jag är inte arg på henne.

 

Ha en trevlig fredag till er alla från BBB!

Kommentarer
Postat av: jonna

Jag blev jätteglad när du kom till sporthallen imorse! Och när du pratade med mig i en timme på bussen! Du är bäst, älskar dig!

2009-11-06 @ 21:45:51
Postat av: BBB

Du är inte så dum du heller!

Jag älskar dig!

2009-11-06 @ 21:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0