Mat!

Det lönar sig att laga mat till sig själv ibland! Måste säga att jag gjorde en för jävla fin middag till mig själv♥ mätt och belåten!

Clean screen UF


Snö

Idag kom den där jävla snön! Jag kollade ut genom fönstret i skolan och blev alldeles förtvivlad! Det var orkan snöstorm med kalla otäcka snöflingor som piskar mot ansiktet. Jag trodde vandringen till bussen skulle gå sämre än vad den gjorde, det var kallt men det gick bra. Efter att ha väntat på bussen i 20 minuter tänker jag tyst för mig själv -hm kan den vara sen? den skulle komma för ungefär 20 minuter sedan...
Tillslut förstod jag att så var fallet...

10 minuter senare kommer aset och låsas som ingenting när han släpper på alla stelfrusna busshatare. Jag visade inte busskortet för min armvar så stel och jag hade ingen känsel i fingrarna. 

När jag nästan når slutet på min busstur fastnar idioten! Då han trodde han kunde gena över en parkering. Jag undrade om han var helt slut i huvudet men så visade det sig att han hade hyfsad koll på läget. Han sprang ut som en hjälte i snöstormen sprang och grävde fram sand, la det under däcken och fräste iväg som en tok! Vi klappade så klart händerna för den enastående bussföraren och gav honom stort beröm.

Dagens ros är till dig superbusshjälten!

RSS 2.0