Jag saknar dig!

Jag saknar dig så mycket Jonna! jag har varit i Idre i 5 dagar och det har varit skit roligt men saknar min Jonna så himla mycket. Det är inte lätt att ha världens bästa flickvän, man kan sakna ihjäl sig! 

Jag älskar dig, Jonna! och fan vad jag saknar dig<3

Älskling<3

3 månader med min älskling idag! Allting känns så rätt, detta är bara en början och Jonna jag älskar dig så otroligt mycket. Utan dig finns inte för mig, bättre person än dig finns inte och jag vill alltid vara i din närhet. När jag inte är med dig så tänker jag på dig jätte mycket, innan jag somnar och du är det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen. Du gör mitt liv till min lyckligaste dröm, med dig är jag så lycklig!

mitt allt

Jag älskar dig Jonna<3

Krasslig

BBB mådde arsel idag och var tvungen att åka hem från skolan efter bara halva skoldagen. Kom hem och sov några timmar och nu känns det mycket bättre.

arsle


Söndag med Jonna♥

Jag och Jonna har precis duschat och ska nu sminka och fixa inför en bowling och tacos buffé kväll. Jag ligger i Jonnas säng och kollar på henne när hon försöker välja kläder. Jag ligger och ler och tänker att jag är den lyckligaste personen i världen. Jag blir så himla glad när jag ser henne. Jonna är det finaste jag vet och jag älskar henne så obeskrivligt mycket, bättre tjej finns inte!

Efter bowling och mat så ska vi skynda oss hem till mig och kolla på En annan del av Köping!
Så för mig väntar en underbar söndagskväll tillsammans med den jag älskar mest!

Jonna Parkkila, jag älskar dig! 

Tidigt i säng:)

Nu kryper jag ner i säng och drömmer om min underbara Jonna<3

Dagens huvudpunkter:)

Dagens huvudpunter in da videoblogg;)

En liten Historia

Det var en gång en grabb som en dag kände sig väldigt trött och uttråkad och han hade otroligt tråkiga saker som har var tvungen att göra i skolan. Det var såna saker som får vissa människor att ramla ihop och gråta av förskräckelse, men det gjorde inte den här grabben för han har något som alltid håller hans humör uppe. Det är hans underbara flickvän som han är så kär i att han inte vet vart han ska ta vägen som alltid hjälper honom när saker känns jobbigt. Grabben behöver bara tänka på sin älskade flickvän för att hela hans kropp ska spridas utav glädje och allt jobbigt försvinner i ett nafs. Grabben bet ihop, tänkte på sin älskling och gjorde uppgiften så gott han kunde och han var och är så lycklig över att han har en så perfekt flickvän. Det är som om han lever i sin lyckligaste dröm. Han har svårt att tro att det kan vara så här underbart som han har det och han tänker ofta  för sig själv att han är den lyckligaste killen i världen och att han aldrig kommer släppa taget om sin älskade flickvän. Hur som helst så löste sig de jobbiga sakerna han var tvungen att göra i skolan och hur denna historien slutar är det ingen som vet. Men grabben och den underbara flickvännen dom kommer iallafall att leva lyckliga i alla sina dagar!

SLUT

RSS 2.0