Party Party!

Det taggas redan för kvällen!

Fin öl


Fredagsmys

Vaknade upp alldeles svettig brevid min kära vän Skogan. Jag skulle gissa på att det var en se sådär 70 grader i rummet. Det blev att ligga kvar i sängen ett tag. Efter några timmar började Dergo wajna på mig att jag har sovit skit länge och han tvingade mig att gå upp annars skulle han hugga mig med en gaffel, vilket jag inte var så sugen på så jag samlade krafterna att kliva upp. Tycker Dergo skulle wajna lite på Jocke också som trodde han kunde sova på rygg. Men men...


Några timmar senare.
Nu sitter jag hemma och dunkar musik med maxad volym och väntar på att tiden ska gå. För ikväll ska jag gå på bio med den där speciella och fina tjejen Jonna som jag tycker så mycket om. Det kommer att bli toppen och jag har saknat henne.

Jag har funderat på det där med dagens outfit som min vän Ello tyckte skulle vara en kul grej. Jag själv känner mig inte så taggad på det så det får förbli en sak att fundera över.

Ha en trevlig kväll önskar BBB!


En vanlig dag hos familjen hademalm

Detta är mitt första och bästa blogg inlägg någonsin! Nu börjar mitt bloggande på allvar och jag kommer att göra allt för att bli en uppskattad bloggare. Ni kan kalla mig för bbb! som står för bloggarnbillyboyIgår fyllde Linus "Hadis" Hademalm 17år! Grattis!

Igår fyllde Hadis 17år:)  Grattis!

Idag vakande jag upp i Hadis säng. Eftersom det blev härjigt och sent i går så fick det bli att ligga kvar där i sängen och vila ett tag. Under dagen så har vi bara tagit det lugnt. Det blev en liten tur till stan för att skjusa Hockey grabbarna till deras träning. Jag, Dergo och Linn köpte med oss pizza hem och även en pizza till Lucas som var ensam kvar hos familjen Hademalm. Han satt där alldeles ensam och rädd i ett hörn. Jag har stirrat på Dergos skärm hela dagen när han har spelat Play boy mansion. Efter många timmars stirrande blev Dergo arg på mig och bad mig dra. Jag blev lite ledsen på honom men jag vet att innerst inne så menar han inget illa. Vi får se vad som kommer hända ikväll, det verkar som det blir lugna gatan.

Dagens spellista:http://open.spotify.com/user/hadis/playlist/3Y0ZWAhbb12tskRcEbBJme

Jag saknar Jonna<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0