blogg

jävla blogg jävel:D

Jonna Parkkila

Jag älskar  dig!

Friskare!

Nu är det nästan bra, hostar och är lite små seg ibland men jag orkade med skolan idag. Var underbart att få träffa Jonna igen, saknat henne jätte mycket. Sen var det så klart kul att få träffa grabbarna igen, Dergo var lika skön som vanligt och han fick mig att grina av skratt minst två gånger idag. På programmeringen var det väldigt lugnt man satt mest och väntade på det roligaste av allt på måndagar, matte! På matte lektionen samlades vi i ring och våran lärare berättade att han hade fått sparken.

Dergo hade köpte nya skor och vi kom på den geniala iden att jag köper likadana som han fast vita så byter vi en sko. Och så fick det bli!

 

asdase

Schysst ju, visst Frejgo?

Sjuk

Jag är sjuk och därför är bloggen död!
Jag saknar dig Jonna, Älskar dig!


HAHA! Video BloggarN


Dagens Outfit

sdfsdf

Jag har på mig:

· Mössa med tryck - Ego
· Tröja - Vet inte
· Grönt/Vitt Linne - MQ
· Mörka Jeans - Street


Helgen

Skulle jag summera helgen med tre ord skulle de tre orden vara: Skogan, Bright och Pivo. Jag har alltså vart med Skogan hela helgen och slaktat min lever. I fredags var vi väldigt nyttiga och drack Spendrups Bright som har 50% mindre kolhydrater. På lördagen vaknade jag upp med alla kläder på mig och jag låg i Skogan säng och jag kände mig väldigt lätt och smidig. Det var bright som låg bakom det. På lördagen var vi tyvärr inte lika nyttiga och det blev faktiskt inte några brigth utan det blev 100% kolhydrater och lättheten och smidigheten försvann. Båda dagarna lyckades jag få den fina känslan när man vaknar och inte riktigt vet vart man är eller hur man har hamnat där man är.

Nu är det bara att invänta mördarmåndag! Men jag längtar faktiskt för i morgon kommer Jonna hem från Finland.
Jag saknar dig, längtar tills i morgon<3
Jag älskar dig!

Pivo!

Snart är det dax att träffa skogan! Pivo!
Bloggen kommer vara död i helgen tror jag!

Tack för eran förståelse!

Jag kommer sakna dig!

Nu är Jonna på havet och jag kommer sakna henne så mycket. Men helgen går fort och snart är det måndag och då ses vi igen. Pivo!

Jag älskar dig Jonna Parkkila!

Hemlis

Blev visst tema underwear idag!

Det här är första gången det kommer ut. Jag har faktiskt gått med ett par trosor i skolan. Det var när jag gick i 5:an så hade det hamnat ett par boxertrosor i min kalsong låda. Det var stressigt den morgonen och jag har alltså lyckats tagit på mig boxertrosorna. Underdagen tyckte jag att jag hade väldigt obekväma kalsonger på mig men tänkte sedan inte mer på det. Våran sista lektion den här dagen var idrott och då när jag ska byta om så ser jag hur fint boxertrosorna sitter på mig! Jag drabbas av panik och drar fort på mig byxorna igen utan att någon märker något.

Så här såg dom ut typ


BBB har fått kritik

BÖRJA MED DAGEN OUTFIT
OCH BÖRJA MED "HEMLISAR OM DIG SJÄLV"
OCH BÖRJA MED VIDEOBLOGG
OCH HISS OCH DISS LISTA!!

ÄVEN VÄRSTA ÅSIKTSINLÄGGEN.

/ ALLA I ALVIDA

Jag själv som inte har varit med i bloggvärlden så länge gör mitt bästa för att ta åt mig dessa förslag och utföra detta så bra som möjligt. Videoblogg känns så där och tyvärr har jag ingen vidare kamera att använda för det men jag kan lova Alvida att ni ska få ett videoinlägg någon gång. Dagens outfit är ni inte de första som tycker att jag ska ha så det kan dyka upp. Det jobbiga med det är att man måste ta en bild varje dag, så någon gång ibland i så fall. Hm hiss och diss listan förstod jag inte, kolla inlägget innan.

Hiss eller diss?

String "Pirate" Pris: 159 kr

Diss - ser inte speciellt sköna utResteröds Pris: 199 kr

sadfsdf

Hiss - Skönaste kalsongerna!


Björn Borg VIP Pris: 270 kr

dfdf

Hiss - Schyssta och sköna :DEn av alla mina trogan läsare ville vara med på Hiss och diss listan! och självklart ställer bloggarn billy boy upp på det!

Hiss eller Diss?


asdasdasd

Hiss - Det är inget snack om saken kolla näsan!

På bilden är: Mickis michaelaangelicaas.blogg.se


En onsdag med Skogan

Ja men vad härligt med onsdag tänkte jag när jag vaknade i morse. Men då hade jag absolut ingen aning om vad som väntade. På ellära lektionen skulle vi tydligen ha ett test/prov som tog 3 timmar att göra. När jag fick höra denna hemska nyhet fylldes hela kroppen av hat åt läraren. Men snäll som jag är så satt jag där med ett leende och tog emot provet utan att skada läraren eller säga något ont. Det var faktiskt inte ett så svårt test/prov om ni frågar mig, jag tycker det gick ganska så bra.

Efterskolan skulle jag egentligen dra och jobba men det blev ändrade planer på det. Istället tog jag en vandring till Hemköp med Dergo som sedan lämnade mig där helt ensam. Efter att ha varit ensam i ca 5 minuter mötte jag Skogan och vi drog hem till honom och lirade ps3 och hade det kul tillsammans. Det är alltid lika kul att vara med Skogan för han är en så rolig och snäll filur. 

Nu är jag hemma och sitter i skype med Dergo och Skogan och spelar lite Bingo och andra spel. Så får det bli resten av kvällen också. Visst jah! tänkte berätta om min middag. Jag åt fyra stora fina potäter och 20 st köttbullar vilket jag själv tycker är en stadig och fin middag. Nu däremot känner jag mig inte så stadig, väldigt mätt och jag sitter som gjuten i datorstolen. Här blir jag sittandes resten av kvällen!

Tack för idag Skogan min älskade vän!

I morgon kommer Jonna till skolan igen.
Jag älskar dig!


Tisdag

Ögat börjar må lite bättre! Men så blev det förstört igen när jag fick veta tidigt i morse att älsklingen är sjuk. Hoppas du inte är sjuk så länge utan blir frisk jätte fort. Skoldagen har vart helt OK om man bort ser ifrån att den finaste personen saknades. Vi hade en muntlig redovisning på Lokala Nätverk som jag fick betyget MVG på. När min kära mentor Jocke som vi har i det ämnet berättade det för mig fick jag gåshud. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och tänkt på min sjukling. Vi hade elevskyddsombuds möte idag och då träffade jag en väldigt speciell person. Jonna vet vem jag menar :)

Nu sitter jag i skolan och ska snart dra och käka mat med mamma. Vi båda ska äta så mycket vi bara kan och vi ska väga oss innan och sedan efter för att se vem som är den fetaste vinnaren. Jag känner mig jävligt peppad för att mosa i mig så mycket mat att jag inte kan resa mig upp efter. Men jag vet att min fiende mamma kan dunka i sig mycket mat hon med så det kommer bli en tuff kamp mellan liv och död. Halv 7 ska jag ha utvecklingssamtal och det ska bli kul att se var man ligger till i alla ämnen för jag har verkligen ingen aning. Känns som att jag kommer bli piskad med en fet läder piska av min kära mentor men vi får väl se. Nej men det känns som att det inte alls går lika bra i skolan detta år som förra året. Men det spelar ingen roll för jag ska bli rik och resa världen runt med Jonna. Oj, jag har inte frågat om hon vill så nu kan det bli lite pinsamt. Alla läsare får hålla tummarna! Tack i förväg.

Krya på dig älskling<3


Mördarmåndag

Dagen har gått fin fint förutom att i morse när jag vaknade var mitt höger öga sönder och det har det varit hela dagen. På programmeringen blev det lugnt jag var och fixade en lånedator och installerade programmet som vi använder och mycket mer en så hann jag inte göra. Sedan på matten så blev det inge kamma rygg som jag hade gjort mig redo för utan det var ganska så lugnt faktiskt. Skönt att man slapp kamma lärarens rygg för det känns som det hade växt en hel del under helgen så hade kunnat blivit mycket att kamma. Efter skolan var jag och tränade mina feta muskler och jag blev lika stor som ett hus. Nu kommer jag kunna brotta ner Jonna hur lätt som helst:)

Nu är det glo på fotbollsgalan med ett öga som gäller!

Trevlig kväll önskar BBB
Jag älskar dig Jonna! PussSlut på helgen

Nu är helgen slut, men det har vart en fantastisk helg med älsklingen. Första alkoholfria helgen på jag vet inte hur länge. Jag känner mig som en helt ny människa. Jag kan redan känna hur bra min lever mår. Men nästa helg ska jag sabba den som bara den. Igår var jag och kollade på Jonnas handbolls match som var en olidligt spännande och svettig match som tillslut ledde till en seger. Så ett stort grattis till segern flickor!

Efter matchen väntade jag på Jonna som var oerhört snabb på att duscha. Nu tror hon att jag tyckte det var jobbigt att vänta på henne men det var det inte. Jag skulle kunna vänta på henne i evigheter. När hon väl var klar så åkte vi hem till mig och myste hela kvällen. På morgonen var jag lite små seg, låg och kramade älsklingen innan hon blev hämtad.

Jonna, du är den finaste människan jag vet.
Den vackraste flickan på jorden.
Det bästa jag vet.
Jag vill alltid finnas där för dig
Jag älskar dig!<3

 

Senare på dagen åkte jag till farfar. Det var jag som körde bilen och jag körde som bara den. Jag körde på en alkis på cykel som vinglade ut i vägen men eftersom han hade supit bort sina barn så var han ingen farsa längre så det var ingen förlust. Eftersom det är fars-dag idag så vill jag ju inte mörda någon fader. Men jag fick nyss reda på att han överlevde. Det var någon snubbe från sjukhuset som ringde mig nyss och berättade det. Nej förlåt mina trogna läsare nu går jag över styr! det där var bara påhitt, det gick bra att köra och jag körde inte på någon alkis. Hos farfar blev det god tårta och julmust.
Nu är det bara att invänta mördar måndagen! Känner på mig att det kommer bli mycket kött på programmeringen och mycket kamma hår på ryggen på matte C lektionen.

BBB säger ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Fredag igen:)

Jag vaknade upp tidigt och det var ett väldans liv och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Efter en stund förstod jag att det var det där satans alarmet på mobilen som jag inte tycker speciellt om så där på morgonkvisten då man vill sova. Av med alarmet, göra sig redo för skolan och hoppa in i bilen. På morgonen fick jag reda på att Jonna skulle till Sporthallen så jag beslöt mig för att gå dit och ställa mig och vänta på henne. Då fick jag iallafall träffa henne en liten stund idag. Morgonen blev så mycket bättre när jag fick se henne, jag blev mycket piggare och gladare. Hon gör mig så lycklig! Jag älskar dig<3

Idag var det den stora inlämnings dagen av min trasiga dator som jag inte har vågar lämna in. Men idag hade jag samlat modet och jag spände på mig väskan och klev ner till IT-Danne. Nu tycker ni att läsningen är spännande förstår jag? jag gick ner för trapporna in på våning 2 och gick den långa korridoren ner till hans rum. Jag knackade på hans dörr och där stod han! nej där satt han, en jätte snäll och trevlig IT-kille. Han var inte farlig alls. Allting gick jätte bra och min dator skickas iväg på måndag kanske. Skoldagen gick fort, jag och Dergo fixade det sista på våran sida och runt kl 1 slutade vi efter att ha vart på våning 2 på ett feting party med cola och chips. Men vi blev kvar på skolan ett tag eftersom det var så mycket drag och härj. Jag snackade med Jonna i telefon i mer än 1 timme och Dergo trodde att jag hade blivit dum i huvudet. Men stackars Jonna tycker lika mycket om att åka buss som jag tycker om att äta ny fallna löv så jag ställde upp att snacka med henne när hon hade så tråkigt. Eller ställde upp gjorde jag väl inte direkt, jag vill ju snacka med älsklingen.

Tillslut lämnade vi skolan iallafall och jag drog hem till Dergo och sov en stund sen åkte jag hem. Där hemma väntade mat i mängder på att ätas upp. Jag åt så mycket att jag var tvungen att lägga mig på golvet och räkna till 10 innan jag kunde resa mig upp och äta igen. Efter maten kunde jag inte röra mig så min familj fick bära mig till datastolen och här sitter jag fortfarande.

En sak till bara! Ida högg mig med nycklar i magen idag! så har ett litet hål som det läcker blod ur. Men jag är inte arg på henne.

 

Ha en trevlig fredag till er alla från BBB!

Torsdag

Idag var det en bra dag!
Jag och Dergo slet med våran hemsida som bara den. Vi satt och kämpade så fingrar och ögon började blöda. Dergo grät blod för att han jobbade så hårt och jag klarade inte av det hårda arbetet och tog lite pauser då och då. Men eftersom Dergo är en så bra vän så blev han inte arg när jag drog i från honom och myste med älsklingen istället för att jobba. Jag är så glad att jag har henne på samma skola för hon gör så att skolan känns mycket roligare, samtidigt som hon sabbar skolan för mig eftersom hon tvingar mig att skolka. Nej, så är det inte utan jag valde själv att vara med henne idag istället för att jobba. Eftersom jag och Dergo är så kungliga på ämnet öl så är det inga problem med vårat projekt. Men som sagt, jag och Dergo jobbade på som fan idag och jag skulle faktiskt vilja att mina trogna bloggläsare säger "bra jobbat Dergo, du är grym" när ni ser honom nästa gång.

När vi hade slutat så stannade vi kvar en stund i skolan. Jonna skulle ha utvecklingssamtal så väntade en stund med henne. Sen drog jag och Dergo ut i det otroligt farliga vädret. Regnet öste och det sved i ansiktet, blåsten tog nästan Dergo och jag grät för regnet krossade mina ögon. Vi trodde aldrig vi skulle klara våran vandring. Tillslut så kom vi fram till Hemköp där vi köpte såna där fin saker som sätter sig på magen. När jag stod i kassan bad jag till gud att det skulle sluta regna och när jag och Dergo kliver ut ut affären så regnar det inte! Jag trodde inte det var sant, jag kollade på Dergo och log sedan fortsatte vi vandringen hem till honom. Vi kollade på en b-rulle som var lika bra som att sitta och kolla på en sten.

Men jag och Dergo hade en trevlig kväll! Tack för det min älskade vän.

Oj satan i helvetet! jag höll på att glömma! jag har köpt en jävla jacka idag. Den är stor och har hundsvans men den tog jag bort. Men jag vill ha en stor jacka så jag kan ha Jonna i den. Jag tror jag ska fånga henne i jackan och stänga dragkedjan och ha henne där föralltid för jag älskar henne så mycket!

asfdadfasdf

Dergo och jag

Onsdag

Helt okej skoldag, det rullade på lite bättre idag och jag hade inte lika mycket ilska i kroppen idag. Ni undrar säkert hur många knytnäve slag jag fick av IT-Danne när jag berättade om min trasiga skärm? Jo det ska jag berätta för er att jag fick faktiskt inte smaka på ett enda knytnäve slag, konstigt nog. Han hotade mig bara lite med att det kommer kosta en slant med pengar, men förstod jag innan. 

Jag lånade en skärm så jag kunde använda min dator idag. Så jag och Dergo kunde jobba vidare på våran hemsida som ska handla om Öl. Vi ska skriva om olika öl sorter ölens historia osv. Idag gick det bättre för oss och jag känner mig  i alla fall ganska så nöjd och det tyckte Dergo också och visade det genom att ge mig en fet fem!

I slutet av dagen kom Jonna tillbaks till skolan som hade vart och spelat fotboll. Hon är ett riktigt fotbollsproffs skulle jag tro och jag skulle inte vilja möta henne i en match. Vi lunchade och tog hand om våran stackars vän Ida som inte mådde bra. Vi försökte stötta henne så gått vi kunde men vi var inte så jätte bra på det tycker jag men vi gjorde trotts allt vårat bästa. Efter maten var jag tvungen att säga farväl till älsklings Jonna och Ida för dem skulle till Munktell. Det är så att deras klass är så stökiga att dem inte får vara på skolan nu när alla klass 9 elever är på besök. Men men... Puss på Jonna och sedan traskade jag tillbaks till skolan i min ensamhet. Jag gick upp till klassrummet och upptäcker att inga av mina sköna kompisar var där så jag ringer Dergo och han säger att dem är på Stadium. Jag börjar gå mot Stadium och längst ner i trappen möter jag Hurtig och våran konversation startade:

- Vart fan ska du? ropar Hurtig
- Jag ska till Stadium, svarar jag med en ganska så irriterad ton.
- Vilka är där? undrar Hurtig
- Dergo och dom! svarar jag
- Men vart fan har du vart då? Skriker Hurtig till mig
- Själv! svarar jag med gråten i halsen och börjar gå mot Stadium igen.

Precis innanför 21:an träffar jag gänget så det var bara att vända och gå tillbaks till skolan igen. Sedan fortsatte jag och Dergo slita med våran hemsida. När vi slutade så kom Jonna från ingenstans och vi gick och väntade på hennes mamma som skulle skjutsa mig till jobbet. Det var väldigt snällt av henne tycker jag för då blev arbetsdagen inte alls jobbig.

När jag kom hem var jag väldigt trött och hungrig. Jag käkade väldigt mycket mat och gick upp kanske 3-4 kg. Efter att jag hade käkat den sjuka mängd med mat gick jag och lade mig i soffan och där låg jag i ca 2 timmar och slumrade till då och då. Det blir sängen tidigt idag!

PS. Smatte var och hälsade på i skolan! Jätte kul tycker jag han är en bra vän.

BBB måste sova så han får mer bloggkrafter! 

Puss på dig Jonna<3


Jonna<3

Det var inte speciellt kul i skolan idag...

Det gick inte speciellt bra med det som vi håller på med i skolan och jag blev väldigt arg och irriterad. I slutet av dagen var jag så irriterad att min dator gick sönder. Jag kan inte riktigt förstå hur datorn kunde gå sönder, eller det är inte datorn som är sönder utan det är skärmen som är helt paj. Det är många som undrar hur det gick till när skärmen gick sönder men det kan jag faktiskt inte berätta för jag vet inte till 100% hur det kunde bli som det blev. Jag blir alldeles kallsvettig och tårögd när jag tänker på att kliva ner till IT-Danne och visa denna totalt förstörda lapptopp skärm. Om jag inte kommer få smaka på knytnäve av honom då så tror jag att jag kommer komma undan hans knytnäve under min tid på John Bauer.

Skogan kom och hälsa på och det var mycket trevligt tycker jag! Jag älskar honom och han är en så himla bra kompis.

 

Efter skolan var jag med Jonna och då försvinner allt tråkigt. Med henne är jag den lyckligaste personen i världen!

Jag älskar dig Jonna Parkkila!

Världens finsaste

En bild på mig och Hadis!

styr@sebbe

BBB ber om ursäkt!

Tja, Tjaaa! Bloggarn Billyboy ber så mycket om ursäkt för att det har tagit sån tid för mig att uppdatera bloggen. Jag förstår att det är många av mina trogna läsare som är väldigt besvikna. Jag förstår att det här bara är en förlust för mig och mina stora fans vilket inte alls känns bra. Men jag hoppas ni kan acceptera att jag inte har haft tid helt enkelt.

Lördagen
Firades hemma hos Hadis som hade party, party! Det började med att jag kom till Hadis runt kl 3. Då var jag ensam där med Ello ett tag och vi kollade på Stig Helmer och fixade musik och sånt inför kvällen. Vi började tidigt med att spela Öl spelet. Det droppade in och försvann folk från spelet. Jag själv satt där och spelade och spelade och min hög med kort blev bara större och större. Efter ca 4 timmars öl spelande så var jag inte riktigt mig själv. Jag kände mig rädd för jag var väldigt berusad. Men rädslan släppte och jag tyckte faktiskt det var väldigt skönt att vara lite på lyset. Min kära vän Skogan var lika full han, är det någon som vet vad han gjorde i lördags så kan ni väl slå en pling till honom och berätta vad som hände den kvällen. Jag vet i alla fall att jag somnade gott bredvid den öl luktande Dergo. Det finns en anledning till att jag kallar honom för öl luktande och det berodde på att Skogan tappade en öl i knät på stackars oförberedda Dergo som inte hade med sig x-tra kläder. Men det som är positivt med Dergo det är att han inte hänger läpp över en sådan sak utan han bara körde ändå. Vi hade en kul kväll, tack för det Hadis!


Söndagen
Vaknade upp med sönder slagen skalle och ont i hela kroppen. Jag satte mig upp i sängen och kollade mig omkring. Då får jag se att Dergo vandrar mot köket. Jag tar klivet mot köket jag också och dricker flera liter vatten precis som Dergo också gjorde. Sedan går jag och lägger mig igen men efter kanske någon timme så gick vi upp igen. Alla trasiga personer som var kvar hemma hos Hadis var hungringa så vi ringde hemkrönings pizza. Det blev 7 stycken Vezuvio med vit sås, en hawaii och en kebab tallrik till 8 personer? Det blev alltså en för mycket Vezuvio som kom till familjen Hademalm. Hur vi lyckades beställa för mycket mat är en gåta.

Senare på dagen var jag med Jonna som luktade hallon. Det var absolut inget fel med det, jag tyckte det luktade väldigt gott om henne. Vi kollade lite prison break och sen kollade vi på någon animerad film som jag tyvärr sabbade. Vi kollade på slutet och sen början så det blev väl sådär. Men jag bad om ursäkt och hon godtog min ursäkt så det var inge mer med det. På natten kunde jag inte sova, eftersom flickan bredvid mig är så fin så var jag tvungen att ligga och kolla på henne hela kvällen och det gjorde att jag inte sov speciellt mycket. Tror knappt jag sov en hel timme utan det blev små snuttar men det var verkligen värt det.

Skoldagen idag har vart sådär, tältade med Jonna i skolan och det var roligt annars har det inte vart så kul. Det var väldigt tråkigt för det vi höll på med har strulat och strulat och vi fick det inte att funka som det skulle på hela dagen. Vi har Tema-vecka så vi har fått ett projekt arbete som vi ska göra. Jag ska jobba tillsammans med Dergo och vi ska skriva om öl lägga upp en webbserver och jobba med Joomla, php, mysql osv. 

Jonna<3
RSS 2.0