år 2010!

Jag önskar alla en kanon kväll i morgon och ett gott nytt år!
Själv hoppas jag på en lyckad kväll tillsammans med mina kompisar och min underbara älskling som jag ska kyssa på tolvslaget såklart! Härligt det ska bli att börja det nya året med den man älskar mest av allt, det kan nog inte bli så mycket bättre än så.

Jag älskar dig Jonna och jag vet att vi kommer få ett toppen år 2010 tillsammans! ♥


Världens finsastesdfsdf

 


Hej Nettan!

Hoppas du läser detta Nettan då vill jag önska dig ett gått nytt år! jag vet att du är en trogen läsare som väntar på att jag ska skriva något kul.

bbb

Amen tjena, det var ett tag sen sist. Nu sitter jag här i min ensamhet och skriver igen. Jag har haft en kanon jul och har under hela julhelgen spenderat en underbar tid tillsammans med världens bästa tjej Jonna. Vi har shoppat som bara den och jag har inte tjurat som en liten patetisk unge eller skrikit eller varit tjurig på något vis. Det blev till slut ett antal skjortor, en tröja och ett par svarta chinos. Jag är väldigt nöjd med mina köp.

På onsdag bär det av mot sthlm då jag ska gå på Avatar 3D med skogan, Haids, Lenny och kruka. Det ska bli väldigt kul!

Jag hoppas på att träffa skogan innan onsdag för han är en så bra vän och han var så fin och skrev en låt till mig som jag har lyssnar på om och om igen. Den är riktigt bra! Dj Skogan<3 

aw3

RSS 2.0